Un militant de Ciutadans al País Valencià, Ximo Aparici, disputarà la presidència del partit a la portaveu de la formació al congrés espanyol, Inés Arrimadas, i al vice-president de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea.

Arran del fet que avui hagi conclòs la presentació definitiva de les candidatures a les primàries per encapçalar Ciutadans, el partit ha validat Arrimadas, Igea i Aparici com a aspirants.

Tots tres comencen demà dissabte la campanya interna per intentar convèncer la militància i el proper cap de setmana, els dies 7 i 8 de març, es triaran els membres de la nova executiva com a pas previ al congrés de la setmana següent.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb