El sector petroquímic de Tarragona s’ha aturat totalment per la vaga convocada per CCOO, la UGT i la CGT, que demana més seguretat a les empreses arran de  l’explosió a IQOXE del 14 de gener i més informació a les administracions en cas d’emergència. Segons que ha informat CCOO en un comunicat, la vaga ‘ja es pot considerar històrica’ perquè té un seguiment del 100%. Segons diu, no hi ha incidents destacables i els serveis mínims han entrat a les empreses amb normalitat.

La vaga, que durarà vint-i-quatre hores, ha començat a dos quarts de cinc de la matinada amb piquets que han tancat les entrades nord i sud del complex petroquímic. A les set de la tarda hi ha prevista una manifestació pel centre de Tarragona oberta a la ciutadania. Començarà a la plaça Imperial Tarraco i davant la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), i acabarà davant la delegació del govern sota el lema ‘Volem seguretat, informació i coordinació’.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb