Armilles grogues
Fotografia: Pablo Bonat

Milers de persones es manifesten pel centre de Perpinyà per la vaga general convocada per la CGT, la Federació Autònoma i la FSU. A la convocatòria, s’hi ha adherit el moviment de les Armilles Grogues i més col·lectius. A la matinada, tres columnes han sortit del Centre de Recaptació de l’avinguda de la Costa Vermella, del liceu Aragó i de l’Agència de Salut han blocat indrets claus de la ciutat com el mercat de Sant Carles.

La manifestació acabarà a la plaça de Catalunya, però els piquets continuaran amb operacions de blocatge al nucli urbà. ‘L’objectiu serà informar  la població’, diu Jean-Claude Zaparty, de la CGT. Finalment, cap a les 15.00, una gran assemblea general reunirà sindicalistes i Armilles Grogues als nous locals de la CGT. La vaga afectarà principalment els sectors de la salut, correus, energia, transports i construcció. També és previst que es mobilitzin els jubilats.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb