Els fitxatges de Gemma Nierga i dels coneguts popularment com a ‘Òscars’ –Òscar Andreu i Òscar Dalmau- són les principals novetats de la temporada 2018-2019 de TV3, que s’ha presentat públicament aquest dijous. Nierga debutarà aquest mateix mes d’octubre amb ‘Els meus pares’, una sèrie documental que s’emetrà els dijous després de ‘Polònia’ i que permetrà descobrir la família de diversos actors, presentadors, esportistes i personatges mediàtics. De cara al novembre, quan hagi finalitzat l’emissió del programa de Gemma Nierga, TV3 recuperarà el format late show amb l’estrena de ‘La nit dels Òscars’. Serà un programa setmanal que s’emetrà en directe els dijous a la nit, amb la finalitat de “respondre grans preguntes” en clau d’humor. D’altra banda, TV3 estrena la nova temporada apostant per noves sèries de ficció i per consolidar les sinergies amb diverses plataformes tecnològiques, com Netflix. Al mateix temps, de cara al 2019 prepara ‘Poliamor’, una sèrie emesa en directe a través d’Instagram.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb