La Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya (Itàlia), que se celebrarà del 26 al 29 de març, arrencarà amb una quarantena d’editorials en representació de les lletres catalanes. L’espai col·lectiu de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana acollirà el 26 de març una trobada informal entre els assistents a la fira proposada des dels governs de Catalunya i les Illes Balears amb el suport de diverses entitats.

Per la seva banda, l’Institut Ramon Llull comptarà amb un espai en que mantindrà reunions amb agents i editors internacionals on s’explicaran els recursos i serveis i es compartirà el nou quadern de treball realitzat per l’organisme.

La il·lustradora mallorquina Aina Bestard rebrà el premi de l’Associació d’Editors Italians mentre que l’escriptor Lluís Prats sabrà si s’emporta el Premi Strega. D’altra banda, la comissària de les exposicions catalano-balear de l’any passat, Paula Jarrin, participarà en el primer congrés dedicat a les llibreries independents d’Europa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]