Els bombers han anunciat que han trobat un cos sense vida a la riera de Palau. Segons la primera hipòtesi, podria haver estat arrossegada per l’aigua amb el seu vehicle a l’alçada de Terrassa.

A primera hora de la tarda, en el marc d’una intensa pluja a la zona, s’ha rebut l’avís d’un informant al qual li semblava haver vist com la riera arrossegava un vehicle a la carretera de Rubí –en terme municipal de Terrassa-, sota el pont de l’autopista, tot i que no n’estava del tot segur. Bombers i cossos policials s’hi han adreçat, i en un primer moment no n’han trobat cap indici. Tot i això s’ha seguit buscant i a poc a poc s’ha anat donant credibilitat al fet. Finalment, cap a dos quarts de nou de la nit els Mossos han trobat part d’un vehicle a la riera, ja en terme de Rubí, i un tros més avall el cos de l’home, que s’hauria ofegat.

L’aiguat d’aquesta tarda ha estat especialment intens a la ciutat del Vallès, tal i com molts veïns han mostrat a través de les xarxes socials.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb