Una manifestació unionista a Palma ha acabat amb agressions. La més sonada ha estat l’assalt a la paradeta de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, enmig de crits de ‘Espanya, unida, mai serà vençuda’. L’agressió s’ha fet viral a les xarxes social. Vegeu-ne alguns piulets:

L’ASM, que cada dissabte informa a les persones interessades de l’espoli fiscal i dels desavantatges que patim els…

Posted by Joan Planas Ferragut on Saturday, October 7, 2017

 

Un dels manifestants, identificat com un periodista d’El Mundo, ha increpat el president de l’entitat i ex-president del Govern Balear, Cristòfol Soler, davant la presència d’un agent de la policia espanyola, com a mínim. L’ASM s’ha queixat de la poca presència policíaca:

Com podeu observar les forces de l’ordre eren minoritàries, per no dir mínimes, per a salvaguardar la integritat dels membres de l’ASM. TOTA UNA VERGONYA I IRRESPONSABILITAT.

Posted by Joan Planas Ferragut on Saturday, October 7, 2017

 

Obra Cultura Balear (OCB) ha condemnat les mostres de violència per part d’alguns manifestants:

Una altra agressió ha estat la que ha patit una vianant, que ha rebut un cop de pedra que li ha fet un trau al front. Vegeu-ne el vídeo:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]