ACN Barcelona.-Els 71.500 alumnes que aquest dimarts han començat a fer les proves de competències bàsiques de 4t d’ESO s’han trobat un text adaptat de ”La busca”, de Pío Baroja, un relat en primera persona dels primers dies d’un estudiant d’Erasmus a Nàpols, i un petit qüestionari sobre aquesta experiència, amb els comentaris que va provocar en publicar-se a internet. Així, han estat tres els textos que han entrat a l’examen, amb la novetat que, a banda de les preguntes de cada escrit, els alumnes han trobat 3 preguntes globals en què se’ls feia relacionar aspectes de cada relat, que compartien la temàtica dels viatges. Finalment, la redacció també ha seguit aquesta premissa i els ha fet escriure sobre els motius pels quals les persones viatge.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb