Una comitiva judicial s’ha presentat avui en un edifici de Cornellà per a dur a terme un desnonament. En l’habitatge, un desè pis del carrer de la Camèlia (Sant Ildefons), hi vivia una parella. L’home s’ha negat a obrir la porta a la comitiva que després han trucat els Mossos d’Esquadra perquè s’hi adrecessin.

Quan els agents han arribat a l’habitatge, han demanat de tornar a entrar i l’home els ha sol·licitat que s’identifiquessin. Una volta ho han fet, l’home ha continuat sense obrir. Poc després, els agents han sentit com la donava cridava. Ella mateixa ha estat qui els ha obert i han pogut comprovar que l’home s’havia llançat per la finestra.

El SEM ha certificat la mort de l’home i, en aquests moments, els Mossos d’Esquadra estan pendents de l’aixecament del cadàver. Segons que informa El País, l’habitatge és propietat del banc i la parella la tenia llogada. El TSJC és qui ha executat l’ordre de desnonament. La parella devia catorze mensualitats.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]