Els Mossos d’Esquadra han interceptat a Sant Just Desvern un conductor que ha atropellat una mossa en un control a l’avinguda Diagonal sortint de Barcelona. El control formava part del dispositiu per tancar la ciutat arran de l’atemptat de la Rambla, i estava situat a l’alçada de la seu central del RACC, a tocar d’Esplugues de Llobregat. L’home ha fugit del control a les 19.24 deixant dos agents ferits, un dels quals ha estat atropellat al peu, ha patit una fractura de turmell i la seva vida està fora de perill. Poca estona després, el conductor del Ford Focus ha estat interceptat a Sant Just Desvern i els TEDAX estan fent comprovacions. En l’incident hi ha hagut trets. S’investiga si pot ser un dels autors de l’atemptat de la Rambla.

Per les xarxes ha corregut aquest vídeo d’un conductor que diu que hi ha hagut trets. Però el relat del conductor no concorda amb la informació de què disposem. En qualsevol cas, sí que es pot veure l’agent ferit essent atès al terra.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]