ACN Barcelona.-TV3 reforçarà i internacionalitzarà la seva presència a les televisions connectades. Una nova oferta que, per primer cop, dona accés als continguts en directe i a la carta de TV3 des d’una Smart TV des de qualsevol país del món. Fruit d’aquesta aposta, TV3 estrena aplicació a Apple TV i també estrena dues aplicacions, una de TV3 i una de Super3, per al sistema operatiu Android TV, que és el que utilitzen diversos fabricants de televisió per als seus últims models de Smart TV (com Sony, Philips o d’altres), i també alguns dispositius externs.

Com ha informat la CCMA, també s’ha renovat l’App per als últims models de Smart TV de Samsung amb sistema operatiu Tizen (a partir del 2016) i LG amb sistema operatiu webOS, afegint-hi tota l’oferta de canals en directe i fent que estiguin disponibles als “markets” de la majoria de països del món, ja que les antigues versions de l’App només es poden descarregar des d’alguns països. Els continguts a la carta es podran consultar tant a través de la graella dels ‘Últims 7 dies’ com a través de l’arxiu de programes. Cal tenir en compte, però, que els continguts estaran subjectes a les restriccions geogràfiques dels drets de difusió digital i, depenent del país, és possible que algun contingut no hi sigui. TV3 ha creat un espai al seu web on els usuaris poden mirar si des del seu televisor o dispositiu es pot descarregar la nova versió de TV3: tv3.cat/smart-tv

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb