Després de l’èxit d’audiència del documental 1-O, emès dimarts a Sense ficció, amb 1.135.000 espectadors, TV3 i el 33 el tornen a emetre avui, a les 21.55. En aquesta ocasió es podrà veure a través d’internet a l’estat espanyol i  també a les Illes, a través de l’emissió simultània pel 33. Posteriorment estarà disponible a a TV3 a la carta, però amb drets restringits a Catalunya.

A continuació, a TV3, hi haurà el programa especial Veus de l’1-O, conduït per Xavi Rosiñol, i que comptarà amb la presència de Lluís Arcarazo, director del documental. A més, també hi haurà al plató diversos testimonis que explicaran com van viure aquell dia.

Durant aquest especial, TV3 emetrà algunes de les imatges inèdites enviades per milers d’espectadors que van viure aquella jornada. Per altra banda, experts i investigadors donaran resposta a algunes de les preguntes que suggereix el documental, i es plantejarà la qüestió sobre què ha canviat aquest fet a la societat catalana. A més, el programa també comptarà amb diferents periodistes, d’aquí i de fora que van cobrir la jornada.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]