Un grup de persones acompanyades pels familiars de Jordi Turull i Anna Gabriel han fet el cim del Cadinell (Alt Urgell) en solidaritat amb els presos polítics i els exiliats. L’activitat, coordinada per l’ANC, ha culminat amb la lectura de cartes tots dos. La dona de Turull, Blanca Bragulat, ha agraït a l’entitat el fet d’haver organitzat la pujada i als assistents el d’haver-hi participat.

Dies enrere, el conseller Turull va animar a participar-hi amb un missatge en què deia que li agradaria de ‘poder sortir des de Josa i pujar al Cadinell amb tots vosaltres’ i agraïa ‘les mostres de suport i solidaritat’.

Alguns dels participants n’han deixat constància amb fotografies i missatges a les xarxes socials. Vegeu a continuació un recull fotogràfic:

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.