Els Gegants Vells del Vendrell que havien estat robats el passat 17 d’agost han estat trobats. Els han localitzat en un descampat a la comarca valenciana de la Plana Baixa. Segons ha assegurat l’entitat en un comunicat, el Salvador i la Teresa es troben en bon estat i aquest dissabte al matí ‘tornaran cap a casa’.

Els gegants, que eren dins del remolc que havia estat sostret, els ha trobat a tres quarts d’onze del matí la guàrdia civil de Borriana, en una carretera que uneix els municipis de Nulles i Moncofar. ‘Li agraïm de tot cor la tasca realitzada’, ha dit l’organització ‘després d’una setmana de patiment.’

La nit del 17 d’agost uns desconeguts van endur-se el remolc d’una nau del polígon industrial de la Cometa, que contenia els gegants.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.