transit manifestacio 16 febrer barcelona

Demà es fa una gran manifestació unitària a Barcelona per a denunciar el judici contra el procés, quatre dies després d’haver començat. Segons que ha informat la Guàrdia Urbana, aquesta mobilització afectarà el trànsit de la següent manera:

Prohibició d’estacionaments
Des de les 07.00 i fins a les 20.00 hores es prohibeix l’estacionament (fins i tot als vehicles de dues rodes a les voreres), a:

  • Diputació – Casanova (xamfrà Llobregat – mar).
  • Pl. Universitat (tota la plaça / banda mar de la calçada mar).

Circulació
A partir de les 10.00, es tallarà el trànsit de:

  • Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central) – Aribau: es deixaran lliures ambdues calçades laterals de Gran Via de les Corts Catalanes, desviant-se el trànsit per Aribau. En cas necessari, desviaments a Casanova, Comte d’Urgell i Entença.

A partir de les 16.00, es tallarà el trànsit de:

  • Plaça d’Espanya: restarà aïllada a la circulació, efectuant desviaments a Gran Via Corts Catalanes – Sant Germà (calçada central / possible ocupació de pl. Espanya) o Mèxic (iniciada la manifestació), Creu Coberta – Moianès, Tarragona – Consell de Cent. Pel que fa a l’avinguda Paral·lel, durant la concentració es desviarà per Entença i una vegada iniciada la manifestació, a l’alçada de Lleida.
  • Avinguda Reina Maria Cristina: restarà tallada en tota la seva extensió, desviant-se a l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia.
  • Plaça de Drassanes: no es permetrà l’accés a la calçada Besòs de l’avinguda Paral·lel.
  • Avinguda Paral·lel (calçada descendent): s’impedirà l’accés de la circulació a les vies ascendents, desviant els vehicles cap a la plaça de Drassanes.
  • Ronda de Sant Antoni – plaça Universitat (costat Llobregat): no es permetrà l’accés cap a Aribau, desviant-se el trànsit per Pelai.
  • Gran Via de les Corts Catalanes, entre plaça d’Espanya i Balmes (recorregut): la circulació de totes les vies en sentit descendent, es desviaran a l’alçada de Diputació. Les ascendents, per Sepúlveda i/o, l’avinguda Paral·lel.
  • Mèxic: s’establirà sentit muntanya – mar ambdós carrils del carrer Mèxic per tal de facilitar el desviament de la Gran Via Corts Catalanes.

Línies de bus afectades
Les línies de bus afectades per aquests talls (es desviaran o se’n limitarà el recorregut) seran: D20, D40, D50, H10, H12, H14, H16, V5, V7, V9, V11, V13, V15, 7, 13, 21, 24, 27, 46, 52, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 78, 79, 91, 106, 115, 120, 121, 150 i el bus especial del servei del funicular de Montjuïc.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb