Una furgoneta ha entrat a la part alta de la Rambla de Barcelona i ha envestit desenes de persones, segons que expliquen alguns testimonis. Sembla que hi ha una quantitat important de morts i de ferits. Ara mateix la zona és acordonada. Ací teniu les instruccions dels Mossos d’Esquadra i d’Emergències de la Generalitat de Catalunya.

No aneu a la zona de la Rambla per tal de no obstaculitzar les tasques dels serveis d’emergència. Seguiu només canals d’informació oficials

— Mossos (@mossos) 17 d’agost de 2017

Emergències de la Generalitat demana que es tanquin estacions de tren, metro i Ferrocarrils de la Generalitat a la zona de la plaça de Catalunya.

Emergències també demana als ciutadans que hi ha en aquella àrea que es comuniquin amb les famílies a través de les xarxes socials, per evitar de col·lapsar les línies telefòniques.

Per una altra banda, la policia demana que els usuaris que hagin enregistrat imatges no les difonguin a les xarxes socials.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]