El president de la Generalitat, Quim Torra, oferirà demà a la Universitat de Ginebra la conferència ‘Una mediació internacional per a Catalunya?’. Organitzada pel Global Studies Institute, començarà a dos quarts de set del vespre.

La introducció anirà a càrrec del director del departament de dret internacional públic i organitzacions internacionals, Nicholas Levrat. Després de Torra, intervindrà Elisabeth Decrey Warner, presidenta honorífica de l’ONG Appel de Genève, activista i experta en negociacions en situacions de crisi. El professor Fréderic Esposito, responsable del curs al Global Studies Institute, moderarà el col·loqui posterior.

Després de la conferència, Torra es reunirà amb la comunitat catalana a Suïssa a les vuit del vespre a l’Hotel Warwick Geneva. El president, que és a Suïssa avui i demà, intervindrà juntament amb el delegat del govern, Manuel Manonelles.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.