ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “Condena a España por incumplir el pacto de refugiados de la UE”. ‘El Periódico’: “El Govern central dona suport a l’escola en català”. ‘El Punt Avui’: “Bargalló: “Sense acords amb l’Estat no podrem fer un pas definitiu””. ‘La Razón’: “El Gobierno “verificará” la historia del franquismo”. ‘Ara’: “Ofensiva política contra els símbols franquistes”. ‘ABC’: “Todo sin urnas y con 84 diputados”. ‘El Mundo’: “Sánchez ataca la concertada y defiende la enseñanza solo en catalán”. I ‘La Vanguardia’: “Trump esbronca els seus socis a l’OTAN per la despesa militar”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb