ACN Barcelona.-La commemoració dels 40 anys de la Constitució espanyola es troba a la gran majoria de les portades dels diaris d’aquest divendres. ‘L”Ara’ titula per “Felip VI evita referir-se a la crisi catalana”, ‘El País’ recull les paraules del monarca, amb “La Constitución, un mandato permanente de concordia”, ‘El Punt Avui’ obre amb “Celebració deslluïda” i ‘La Vanguardia’ destaca que “El Rei insta a renovar el pacte de convivència del 78”. Per la seva banda, ‘ABC’ duu en portada “No hay que desvirtuar los valores de la Constitución sino reivindicarlos”, ‘La Razon’ opta per “Larga vida a la Monarquía” i ‘El Mundo’ obre amb “Don Felipe: “La Constitución es el alma viva de la Democracia”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb