ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El País’: “Casado utiliza su discurso más duro para proclamar el regreso del ‘PP verdadero'”. ‘El Periódico’: “Jordi Sánchez: ‘La fiscalia ha de demostrar el que és indemostrable'”. ‘El Punt Avui’: “Els municipis es reforcen amb seguretat privada”. ‘La Razón’: “Casado une al ‘PP verdadero’ en el centro para frenar a Vox”. ‘Ara’: “Casado oficialitza el gir a la dreta del PP”. ‘ABC’: “Casado llama a los votantes a rechazar copias y volver al PP”. ‘El Mundo’: “Casado ofrece un ‘contrato liberal’ para regresar al ‘PP verdadero'”. I ‘La Vanguardia’: “La vaga del taxi enfronta la Generalitat amb Colau”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb