ACN Terrassa.-Els cinc regidors del PSC de Terrassa que van anunciar que plegaven després que l’exalcalde de la ciutat, Jordi Ballart, dimitís, han donat compte de la seva renúncia en el ple extraordinari que s’ha celebrat aquest dijous. Es tracta de Rosa Maria Ribera, Maruja Rambla, Noel Duque, Lluïsa Melgares i Jordi Flores. La sessió, que només comptava amb aquest punt a l’ordre del dia, ha durant menys d’un minut. El PSC ha anunciat aquesta setmana els noms de les persones que cobriran aquestes baixes. La previsió és que els nous representants municipals prenguin possessió del càrrec en el ple ordinari del mes de novembre que se celebrarà la propera setmana.

El PSC de Terrassa va haver de recorres fins l’últim suplent de la llista electoral del 2015 per cobrir les baixes dels cinc regidors que van plegar juntament amb Ballart. Es tracta d’Eva Candela (número 16), actual directora de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament; Jordi Rueda (18), que ha treballat com a tècnic de so a diverses empreses audiovisuals destacades; l’advocat Manuel Giménez (21); Gracia García (segona suplent), també llicenciada en Dret i que ha ocupat diversos càrrecs orgànics dins el PSC de Terrassa; i Adrián Sánchez (últim suplent), membre de l’executiva nacional de les JSC i Enginyer en Tecnologies Aeroespacials per la UPC.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]