Tast a la Rambla

Del 6 al 10 de juny, la Rambla de Barcelona es transforma en l’epicentre de la gastronomia de la ciutat. Una quarantena de restaurants i pastisseries de referència ofereixen petites degustacions a totes aquelles persones que s’acostin a les paradetes situades a la rambla de Santa Mònica, a tocar de l’estàtua de Cristòfor Colom.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes 

Entre els participants, hi ha noms tan reconeguts com Nandu Jubany, Ada Parellada i Paco Pérez, i restaurants amb molt reconeixement a la ciutat. Alguns, fins i tot, amb Estrelles Michelin, com és el cas d’Enoteca, La Barra de Carles Abellan i Xerta Restaurant. D’aquesta manera, els assistents podran gaudir de la millor gastronomia de la ciutat per només quatre euros el plateret.

Entre les novetats d’enguany, destaca l’ampliació de l’oferta. El projecte s’obre a restaurants de fora de Barcelona i es crearà un espai anomenat Cuina Metropolitana, on hi haurà restaurants de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i l’Hospitalet de Llobregat. La resta de locals es distribuiran en quatre grups: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Cuina Tradicional.

Però el Tast a la Rambla no és menjar i prou. Els cinc dies que dura el festival, s’organitzen tot d’activitats al seu voltant. Hi ha tallers de cuina, degustacions i actuacions musicals.

Descobreix tot el programa del Tast de la Rambla 2019.

Un èxit d’assistents any rere any

El Tast a la Rambla és un èxit any rere any. Per això, els organitzadors tenen previst d’augmentar les 630.000 visites i les 120.000 degustacions de l’any passat. I més, tenint en compte que dilluns, 10 de juny, és festiu i per això la festa gastronòmica estarà oberta un dia més del que és habitual.

El projecte, que neix impulsat per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i el grup GSR, pretén que els barcelonins continuïn sentint-se seu aquest espai tan massificat de turistes. Per això, aprofiten aquests dies per reivindicar la Rambla com a eix lúdic de la ciutat, i animen tots els barcelonins a treure-hi el cap.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.