El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca ha decretat el sobreseïment provisional de la causa per presumpta prevaricació administrativa per la qual havia citat a declarar com a investigats el 17 de febrer l’ex-batlle de Sueca i diputat al congrés espanyol de Compromís, Joan Baldoví, i l’ex-batllessa d’aquesta mateixa localitat i actual secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

El magistrat ha pres aquesta decisió després de prendre declaració en qualitat d’investigada una tècnica municipal. Així mateix, amb anterioritat, havia decretat l’arxivament de les diligències per a una altra investigada, que exerceix el càrrec de secretària municipal, han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.

El titular del jutjat considera que no existeix ‘indici algun del delicte investigat’, ja que l’actuació de l’ajuntament amb relació a la legalitat d’unes obres es va ajustar’en tot cas a la legalitat i les resolucions judicials que l’afectaven’

La resolució, dictada en una interlocutòria amb data d’avui, no és ferm i contra ella cap recurs de reforma davant el propi jutjat.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb