mascleta valencia

L’Ajuntament de València obrirà aquest dimarts a les 0.00 el termini per participar en el sorteig de 360 places per veure la mascletà des d’un punt de vista privilegiat, el balcó municipal. En total, se sortejaran 10 entrades dobles per cada mascletà de les falles d’aquest 2019.

Tothom que vulgui participar en el sorteig s’ha d’apuntar a la web de l’Ajuntament. Ho podrà fer fins a les 23.59 del 18 de febrer. Els únics requisits que demana el consistori valencià és que les persones siguin majors d’edats i estiguin empadronades a la ciutat de València.

El sorteig final tindrà lloc el 20 de febrer. I llavors l’Ajuntament donarà a conèixer els afortunats amb les entrades a través d’un correu electrònic. A més, el 21 de febrer farà públic el resultat a la web del consistori. Aquell dia també se sabrà les comissions falleres que tindran el privilegi de gaudir de la mascletà des del balcó.

D’ençà que Joan Ribó va arribar a l’alcaldia de València va decidir obrir les portes del consistori a la ciutadania. Per això, des de fa quatre anys els hi dóna accés per aquestes dates tan especials pels valencians. Normalment, el sorteig desperta un gran interès.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb