Berlusconi europees

L’ex-primer ministre italià Silvio Berlusconi ha anunciat que es presentarà com a candidat a les eleccions al Parlament Europeu, que se celebraran el 26 de maig, i ha augurat que el centredreta italià tornarà a unir-se molt aviat perquè fracassarà l’aliança entre la Lliga Nord i el Moviment Cinc Estrelles.

‘Em presentaré candidat a les eleccions europees. Estaré per parar a aquest govern, com
el 1994 quan vaig decidir parar als comunistes’, ha afirmat l’ex-cap del govern, segons informa ‘Il Corriere della Sera’.

L’ex-primer ministre italià ha viatjat a Sardenya per la celebració d’unes eleccions parcials per elegir el successor del diputat Andrea Mura, del Moviment Cinc Estrelles.  Berlusconi ha seguit el camí marcat ahir a Sardenya pel vice-primer ministre i titular d’Interior, Matteo Salvini, per criticar el candidat del Moviment Cinc Estrelles que ha renunciat al seu escó.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb