ACN Barcelona.-Joan Manuel Serrat ha tornat als inicis aquest dimarts en el primer dels tres concerts que oferirà a Barcelona en el marc de la gira ‘Mediterráneo da Capo’. 3.000 persones han omplert l’Auditori del Fòrum i han seguit incansablement els deu temes de l’àlbum ‘Mediterráneo’ amb què l’any 1971 va situar-se com un referent del panorama musical. Malgrat que falten tres anys per complir els 50 aniversari d’aquell èxit, Serrat ha assegurat que “prefereix pecar de prudent i celebrar-ho tot per anticipat”. Després de “treure a navegar plegats” les cançons de ‘Mediterráneo’, la segona part del concert ha divisat èxits com ‘Cançó de matinada’, ‘Plany al mar’ o ‘Barcelona i jo’, fins arribar a port després de dues hores de clàssics. Moltes en català, modificant així el repertori respecte altres destins de la gira.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb