Amb l’alerta del coronavirus i la situació d’alarma, els moltíssims actes de cultura popular previstos aquests dies a places, carrers, casals, centres d’arreu de Catalunya s’han hagut de suspendre o ajornar. La cultura popular s’ha quedat a casa però no per això s’ha aturat. Moltes entitats ofereixen propostes per passar millor el confinament. Entre les iniciatives, trobem  cursos per YouTube per aprendre a ballar sardanes, concursos i música en obert de les corals.

Que la música ens acompanyi

Conscients que la solitud i dificultats amb música passen millor, la Coral Cardonina ha decidit difondre els seus concerts i cantades a través de les xarxes socials. Així, del seu portal de facebook, des del passat dissabte, l’entitat cardonina ha comentat a publicar diàriament diferents actuacions realitzades els darrers anys, sota l’epígraf “Que la música ens acompanyi”.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb