Es registren retards que poden superar els vint-i-cinc minuts a les línies R1, R3 i R4 del servei de rodalia al Principat. El motiu és una nova incidència en les instal·lacions entre l’estació de Sants i la de plaça de Catalunya. És la mateixa avaria de senyalització que va provocar problemes ahir. En aquest cas s’ha detectat a les 6.25 del matí i està limitant la capacitat operativa en aquest tram.

Per reduir el temps d’espera a l’interior del túnel i no acumular retards superiors als quaranta-cinc minuts, tal com va passar ahir, RENFE reduirà la freqüència de trens a les línies R1 i R4. A més, selectivament es desviaran combois cap a l’estació de França i pel túnel del Passeig de Gràcia. La reducció de l’oferta comportarà una major saturació als trens i, tot i així, hi haurà retards.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb