ACN Reus.-L’empresa municipal Reus Transport ha anunciat que no modificarà cap de les tarifes vigents dels seus serveis per a l’any 2018. Així el bitllet senzill és mantindrà a 1,25 euros, el mateix import que es paga des del 2013. La targeta T10, l’abonament més utilitzat, continuarà costant 7,90 euros, mentre que el bitllet especial a l’Aeroport seguirà costant 3 euros. El regidor i president de l’empresa pública, Marc Arza, ha destacat la voluntat del govern municipal de garantir un transport públic “eficient” i ha subratllat la proposta de renovació de la flota de busos. A banda del bitllet senzill i de la T-10, la resta de bitllets són la targeta T-Mes, que té un preu de 29,50 euros; la targeta 10/30, a 6,85 euros; la T-Mes Famílies Nombroses o Monoparentals de Règim general, a 23,60 euros, i la T-Mes Famílies Nombroses o Famílies Monoparentals de Règim especial a 14,75 euros.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb