ACN Reus.-Reus ultima la programació de la primera edició del festival europeu de curtmetratges ‘Breus’, després de posar punt i final a vint anys del Festival Europeu de Curtmetratges (FEC). El renovat festival, que tindrà lloc del 21 al 23 de març al Teatre Bartrina, presenta poques novetats respecte el FEC, més enllà del canvi de nom -que inclou, en un joc de paraules, el nom de la ciutat. Seguirà sent una mostra -és a dir, els curts no competiran entre sí- i, fins i tot, el pressupost es manté intacte respecte l’ultima edició del FEC -de 90.000 euros. A falta de fer-se pública el llistat definitiu de la trentena de curs de ficció que es podran veure al certamen -vuit dels quals seran catalans-, l’organització es compromet a projectar els projectes més premiats del panorama europeu. També garanteix que el festival va més enllà d’un rentat de cara i que es reserven algunes sorpreses.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb