La circulació de trens entre Vandellòs i Cambrils (Baix Camp) s’ha restablert passats dos quarts de dues de la matinada d’avui, després de nou hores aturada per una avaria a la catenària. La incidència ha afectat una quinzena de trens de mitjà i llarga distància i uns 2.000 passatgers.

Renfe ha posat un servei alternatiu als de l’R16 amb quatre autocars entre Cambrils i l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) . En canvi, per als trens de llarga distància no ha estat viable d’establir un servei alternatiu a causa de la impossibilitat de trobar autocars. Arran de l’avaria, Renfe ha ofert als clients de viatjar un altre dia o el reemborsament del bitllet.

Segons que ha informat Renfe, els usuaris del tren Barcelona i València s’han hagut d’esperar al restabliment de la línia en vista de la impossibilitat d’establir un servei alternatiu. Quant als passatgers del tren situat a Mont-roig (Baix Camp), han estat transbordats per carretera fins a València.

El tren ubicat a Vinaròs (Baix Maestrat) ha pogut continuar fins a Barcelona. A la vegada, durant tota la tarda d’ahir, els trens que havien de sortir de Barcelona o bé de València o Alacant no han començat el trajecte a l’espera de resoldre la incidència. Avui és previst que el servei es prestarà amb normalitat.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.