ACN Sant Joan Despí.-La farmacèutica Reig Jofre ha col•locat simbòlicament la primera pedra del nou edifici de la fàbrica de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), el qual acollirà la línia de liofilització més gran de l’estat espanyol. Si bé les obres de la planta soterrada van començar el passat mes d’agost, aquest divendres la firma ha donat per iniciada la construcció de l’edifici principal, amb una inversió que ascendeix als 30 milions d’euros. La nova línia de liofilització entrarà en funcionament l’estiu del 2020 i es caracteritzarà pel nivell d’esterilització i l’alta capacitat de producció. Gràcies a l’ampliació de les instal•lacions, Reig Jofre calcula que arribarà als 50 milions de medicaments anuals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb