Ingredients:
(per a quatre persones)

400 g de salmó fumat
4 alvocats
1 ceba tendra
1 grapat de cogombrets en vinagre
suc d’una llimona
pebre negre
1 culleradeta de cafè de mostassa
2 cullerades d’oli d’oliva
sal
formatge parmesà
germinats per a decorar
mantega i torradetes per a acompanyar

Elaboració:
En un bol hi posem els cogombrets a trossets petits, el suc de mitja llimona, la ceba tendra picada, el pebre negre, la sal, la culleradeta de mostassa i dues cullerades d’oli d’oliva. Ho barregem tot. Després hi afegim el salmó fumat a talls petits. Ho tornem a remenar i ho deixem reposar cinc minuts.

Muntem els plats: en un motlle col·loquem el salmó amanit abans. El premem. A sobre hi posem l’alvocat també a trossets petits. Hi tirem una mica de pebre. Podem fer un guarniment amb formatge parmesà: posem una mica de parmesà entre dos papers d’anar al forn i l’enfornem dos minuts o tres. Amb aquesta peça decorem el plat, juntament amb els germinats. L’acompanyem amb unes torradetes amb una mica de mantega.

 

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb