El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a quatre persones)
600 g de meló
2 iogurts grecs
50 g de pernil serrà a talls
sal, una mica de sucre i pebre negre
unes gotes de reducció de Pedro Ximenez
un raig d’oli d’oliva
menta fresca

Elaboració:
En un bol tallem el meló a daus, hi afegim els iogurts, una mica de sal, una mica de sucre i pebre negre. Ho passem tot per la batedora. Ho reservem a la nevera fins al moment de servir.

Col·loquem el pernil entre dos papers absorbents de cuina. Hi posem un pes a sobre (un plat) i ho col·loquem al microones, d’un minut a un minut i mig a potència màxima. Deixem refredar el pernil, que haurà quedat cruixent, i el fem a trossets.

Servim la sopa en bols individuals. Abans de servir-ho, posem unes gotes de reducció de Pedro Ximenez, unes gotes d’oli d’oliva, el cruixent de pernil i una fulleta de menta per a adornar.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.