Ingredients:
(per a quatre persones)
8 talls de rap
4 patates grosses
1/4 de quilo de pèsols (quan és el temps)
4 cebes mitjanes
4 tomàquets
4 alls
una mica de julivert
sal, pebre negre i vermell
aigua i oli d’oliva

Elaboració:
En una cassola posem dos dits d’aigua amb els alls a trossets, les patates a trossos i les cebes també tallades. Ho fem bullir uns deu minuts a foc baix.

Hi afegim els pèsols, els talls de rap a rodanxes i els tomàquets sencers. Ho salpebrem i hi afegim un bon raig d’oli.

Ho fem bullir a foc lent uns deu minuts més, fins que el rap sigui cuit.

Aquesta recepta també es pot fer amb lluç o un altre tipus de peix blanc.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb