recepta quiche

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa rodona
1 porro
3 ous
1 manat d’espinacs frescos
100 g de pernil dolç tallat a daus
200 g de llet
sal, pebre
25 g de pinyons

Elaboració:

Bullim una mica els espinacs, els escorrem i els reservem.

Posem una mica d’oli en una paella i sofregim el porro a trossets petits.

A la mateixa paella, hi afegim els daus de pernil dolç i ho salpebrem. Apaguem el foc i hi afegim els ous batuts i la llet.

Untem amb mantega un motlle rodó i hi posem la pasta brisa. Prisem amb els dits el contorn de la base i en retallem allò que sobri. Punxem la pasta amb una forquilla i hi col·loquem els ingredients.

Preescalfem el forn a 200°C i enfornem la quiche uns vint minuts. A la meitat de la cocció, tirem un grapadet de pinyons pel damunt. Si agrada, també s’hi pot posar formatge ratllat pel damunt.

 

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb