Ingredients:
(per a 4 persones)
4 pomes Golden
50 g de mantega
100 g de sucre roig
1 copeta de conyac
50 g d’avellanes, nou i ametlles torrades
2 cullerades de melmelada
un got d’aigua

Elaboració:
Tallem la part de dalt de les pomes i en buidem el cor.

Les enfornem en una plata d’anar al forn.

Farcim cadascuna amb una mica de mantega, un grapat de fruits secs una mica picats, una mica de conyac i una cullerada de sucre roig. Les tapem amb la part de dalt.

Afegim un got d’aigua a la safata.

Les enfornem uns tres quarts d’hora, a 180°. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua.

Les traiem de la safata. El suc que resta el barregem amb un parell de cullerades de melmelada (la que tinguem). I la tirem per sobre de les pomes.

Quan siguin fredes, ja les podrem servir, tot i que hi ha qui se les prefereix menjar tèbies.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb