Recepta: Pollastre rostit i escorregut

  • Un plat que es menja fred, que va molt bé quan tornes de la platja o d’una excursió

VilaWeb
Neus Cuscó
27.07.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
1 pollastre
1 dotzena de cebetes petites
4 tomàquets petits
2 pastanagues
1 cabeça d’alls
oli, vinagre
1 copa de vi blanc
sal i pebre negre
1 canó de canyella

Elaboració:
Posem oli en una cassola, amb la cabeça d’alls, la canyella i el pollastre salpebrat, tallat a octaus. El rostim. Quan comenci a enrossir-se, hi afegim les cebes, les pastanagues i els tomàquets. Cinc minuts després, hi posem una copa de vi blanc i mitja copa de vinagre. Anem voltejant el pollastre fins que no sigui cuit. Escorrem l’oli dels talls i els reservem en una carmanyola a la nevera, juntament amb les cebes, les pastanagues i els tomàquets.

És un plat que es menja fred, acompanyat d’escalivada. Ideal per quan torneu de la platja o d’una excursió. I també és pràctic per a emportar-vos-el.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any