Ingredients:
1 terrina de 200 g de mató
1 terrina de 250 g de Philadelphia
200 g de sucre
4 iogurts grecs de llimona
4 ous
80 g Maizena
1 culleradeta de llevat Royal
1 llimona ratllada i el seu suc
una mica de mantega i una cullerada de sucre per a untar el motlle
fruita fresca variada
2 cullerades soperes de gelatina de poma

Elaboració:
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el mató, el formatge Philadelphia, els iogurts, la ratlladura de llimona i el seu suc, la Maizena, el llevat Royal i ho batem tot ben batut.

En un motlle de 24 cm, untat amb mantega i sucre, posem la pasta i l’enfornem a 180º, amb el forn ja calent. Deixem que cogui de 40 a 45 minuts. Quan l’escuradents surti net, ja és cuit. El deixem refredar. Podem fer aquest pastís d’un dia per l’altre.

Un cop fred, tallem la fruita i anem guarnint el pastís. Desfem la gelatina al microones amb dues cullerades d’aigua. Pintem la fruita amb un pinzell amb la gelatina de poma. Un cop pintat, deixem el pastís a la nevera fins al moment de servir.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb