Ingredients:
(per a quatre persones)
1/2 quilo de préssecs de vinya
1 iogurt grec
100 g de sucre
150 g de nata
1 llimona sencera (n’aprofitarem la ratlladura i el suc)
encenalls de xocolata (opcional)

Elaboració:
Tallem els préssecs petits, hi barregem el suc de la llimona i ho passem pel túrmix. Després, hi afegim les ratlladures de la llimona ben fines, el sucre, el iogurt i ho passem tot pel túrmix. Al final hi incorporem la nata muntada i ho barregem. La mousse es posa a la nevera. Un cop freda, s’omplen les copes i es decoren amb una mica de nata muntada i els encenalls de xocolata. Si es disposa de sifó, la nata no ha d’anar muntada.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb