Ingredients:
(per a quatre persones)
1/2 quilo de préssecs de vinya
1 iogurt grec
100 g de sucre
150 g de nata
1 llimona sencera (n’aprofitarem la ratlladura i el suc)
encenalls de xocolata (opcional)

Elaboració:
Tallem els préssecs petits, hi barregem el suc de la llimona i ho passem pel túrmix. Després, hi afegim les ratlladures de la llimona ben fines, el sucre, el iogurt i ho passem tot pel túrmix. Al final hi incorporem la nata muntada i ho barregem. La mousse es posa a la nevera. Un cop freda, s’omplen les copes i es decoren amb una mica de nata muntada i els encenalls de xocolata. Si es disposa de sifó, la nata no ha d’anar muntada.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb