Ingredients:
(per a quatre persones)
1 quilo de maduixots del Maresme
el suc de dues llimones
1 cullerada de mel
150 g de sucre
4 cullerades de melmelada de maduixa
1 iogurt natural o de maduixa
1/4 de kg de nata muntada

Elaboració:
Reservem quatre maduixots.

Netegem els altres maduixots, els tallem a trossets i els deixem una bona estona amb el sucre, el suc de llimona i una cullerada de mel.

Muntem les copes: a sota de tot, una cullerada de melmelada de maduixa. A sobre, una cullerada de iogurt. Després, escorrem els maduixots i els col·loquem a la copa. A sobre, hi afegim la nata amb una mànega pastissera.

Coronem cada copa amb un maduixot.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb