Ingredients:
250 g farina de força
125 g de sucre de glassa
125 g mantega pomada
150 g ametlla mòlta
1 ou
1 culleradeta de llevat Royal
3 cullerades de tarongina
1 culleradeta de canyella en pols

Elaboració:
En un bol, posem la mantega amb el sucre de glassa i les barregem, juntament amb l’ou. Hi anem afegint l’ametlla mòlta, el llevat, les cullerades de tarongina (o ratlladura de llimona o de taronja) i la canyella en pols. Un cop tot ben barrejat, hi anem afegint a poc a poc la farina. Ha de quedar una pasta homogènia. La traiem del bol i l’acabem de pastar al marbre, amb una mica més de farina. Després, l’emboliquem amb paper film i la deixem tres quarts d’hora a la nevera. La traiem de la nevera i l’estirem amb un corró. Tallem la pasta amb els motlles que vulguem.

A la safata del forn posem un paper de forn i, a sobre, les galetes. Les courem a 200°, entre vuit i deu minuts. Quan es comencin a enrossir, ja les podrem treure. Un cop fredes, ja es poden menjar.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.