Ingredients:
250 g farina de força
mig sobre de Royal
3 ous
100 g de sucre
150 mg de llet
3 cullerades d’oli de gira-sol
ratlladura d’una llimona
una copeta d’anís
oli abundant per a fregir
sucre llustre

Elaboració:
En un bol, posem els rovells d’ou i el sucre i remenem fins que blanquegi. Hi afegim la ratlladura de llimona, la llet, l’oli, l’anís, la farina i el llevat Royal. Ho barregem tot i ho deixem reposar uns vint minuts. Després, hi afegim les clares a punt de neu en compte.

En una paella fonda o un cassó, plena d’oli ben calent, anem fregint els bunyols, amb l’ajuda de dues culleretes. Una vegada ben daurats, els escorrem amb l’ajut d’un paper de cuina. Els col·loquem en una safata i, per acabar, els aboquem sucre llustre per sobre.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb