Recepta: Carxofes amb ous escalfats i pernil

  • La nova proposta setmanal de la Cuina de la Neus

VilaWeb
Neus Cuscó
19.01.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)
8 carxofes
4 talls de pernil finets
4 ous
1 botifarra crua
oli d’oliva
sal, pebre negra
suc de llimona

Elaboració:
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s’ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.

Fem els ous escalfats: en un cassó amb aigua bullent, amb dues cullerades de vinagre i un polsim de sal, tirem els ous (sense closca), un cada vegada, un minut i ja seran cuits.

Muntem el plat: fem un llit de carxofes amb les rodanxes de botifarra. Posem l’ou escalfat a sobre, el salpebrem i el cobrim amb el tall de pernil.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any