recepta carxofes ous pernil

Ingredients:
(per a 4 persones)
8 carxofes
4 talls de pernil finets
4 ous
1 botifarra crua
oli d’oliva
sal, pebre negra
suc de llimona

Elaboració:
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s’ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.

Fem els ous escalfats: en un cassó amb aigua bullent, amb dues cullerades de vinagre i un polsim de sal, tirem els ous (sense closca), un cada vegada, un minut i ja seran cuits.

Muntem el plat: fem un llit de carxofes amb les rodanxes de botifarra. Posem l’ou escalfat a sobre, el salpebrem i el cobrim amb el tall de pernil.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.