Ingredients:
(per a quatre persones)
8 llesques de pa de pagès
2 pebrots vermells
8 cebes tendres llargues
1 botifarra de perol
4 tomàquets de sucar
sal i oli

Elaboració:
Posem els pebrots i la ceba tendra a escalivar, amb un raig d’oli i una mica de sal. Un cop escalivats, els traiem la pell, el tronc, les llavors i els reservem.

Posem a torrar les llesques de pa. Les suquem amb tomàquet i les amanim amb oli i sal.

Muntem el plat: posem l’escalivada de pebrot i ceba damunt les torrades i a dalt de tot col·loquem la botifarra de perol a talls petits. Rectificarem de sal i oli i ja ho podrem servir.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb