Recepta: Bacallà amb espinacs, patata i allioli

  • Un plat gustós, nutritiu i fàcil de menjar

VilaWeb
Neus Cuscó
10.11.2018 - 22:00

Ingredients:
4 trossos de morro de bacallà
2 manats d’espinacs
4 patates mitjanes

Per a fer l’allioli:
1 ou (només el rovell)
2 grans d’all
oli i sal

Elaboració:
Bullim el bacallà amb poca aigua i quan comenci a fer l’escuma apaguem el foc.

També bullim els espinacs deu minuts i els escorrem ben escorreguts.

Bullim les patates amb pell fins que siguin cuites.

En una safata d’anar al forn, posem els espinacs a la base i a sobre les patates pelades i tallades a rodanxes. Esmicolem el bacallà per sobre les patates. Cobrim la safata amb l’allioli.

Enfornem i gratinem el plat durant un quart d’hora a 200 graus. Ja podem servir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any