Recepta: amanida de mongetes

  • Un plat senzill i nutritiu per a després de les festes

VilaWeb
Neus Cuscó
11.01.2020 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
400 g de mongetes del ganxet cuites
200 g de bonítol
una mica de pebrot vermell i verd
1 ceba tendra
6 tomàquets vermells
4 filets d’anxova
un grapat d’olives verdes
un grapat d’olives negres
sal, pebre, vinagre i oli

Elaboració:
Posem les mongetes cuites en una plata. Hi afegim per sobre tres tomàquets sense pell i tallat a trossets. La ceba també la fem a trossets, com també el pebrot vermell i el bonítol esmicolat. Tanquem el plat tirant-hi per damunt tres tomàquets ratllats. Salpebrem les mongetes i la verdura i les amanim amb una mica de vinagre i un raig d’oli. Guarnim el plat amb les anxoves i les olives de dos colors. Pel voltant, hi afegim uns trossets de pebrot verd.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any