El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a quatre persones)
500 g d’arròs
sal, aigua, oli
un granet d’all
100 g de pèsols
2 pastanagues
3 ous
2 tomàquets vermells
8 espàrrecs
1 llauna de tonyina gran

per a la maonesa:
1 ou
oli, sal, vinagre
una molla de pa

Elaboració:
Bullim l’arròs durant 16 minuts en una olla amb aigua abundant, sal, un granet d’all i un raig d’oli. Un cop cuit, l’escorrem ajudats d’un colador i el passem per aigua per treure-li el midó. Reservem l’arròs.

Bullim els pèsols i les pastanagues. Amb els dos ous fem una truita a la francesa.

Col·loquem l’arròs en un bol, hi afegim els pèsols, les pastanagues tallades a trossos petits i la truita tallada a trossets. Hi afegim la tonyina i hi barregem la maonesa.

Decorarem el plat amb uns espàrrecs, trossets d’ou dur, i amb la pell del tomàquet hi farem unes flors.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.