Avui el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, visita Donald Trump a la Casa Blanca i divendres assistirà a la cimera europea de Tallinn. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el músic Xavi Sarrià, que ha parlat amb Núria Cadenes.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, l’Opinió Contundent de Pere Pugès i una crònica gràfica sobre els cent anys de cartells polítics d’autodeterminació dels pobles d’Europa. També la crítica literària de Joan Josep Isern de l’últim llibre de Joan Safont, ‘Sabotatge contra Franco’.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]