El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha comparegut després de conèixer-se la decisió del PSOE de presentar una moció de censura, per a anunciar que vol continuar endavant amb la legislatura. Ha estat molt crític amb el secretari general socialista, Pedro Sánchez. ‘Té com a objectiu ser president del govern a qualsevol preu i amb qui sigui’, criticant que podria pactar amb els partits nacionalistes.

Rajoy diu que aquest moviment del PSOE arriba ‘en una situació de dificultat per Espanya perquè s’està aplicant el 155’ i que va contra la recuperació econòmica d’Espanya, ‘tan necessària en aquests moments’. Sobre la sentència del Gürtel, Rajoy ha defensat que cap membre del govern ha estat condemnat i que els fets que es jutjaven ‘no tenen res a veure’ amb l’executiu. Per una altra banda, també ha recordat que en la sentència hi ha un vot particular que demanava no condemnar el PP.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]